WEKO3
アイテム
四半世紀を迎えた台湾モスバーガーのマネジメントと今後の課題 ―日台経営トップインタビューからの考察―
http://hdl.handle.net/10723/2966
http://hdl.handle.net/10723/29660b574b65-5f3a-462f-b714-752a06d73ea5
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2017-02-06 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | 四半世紀を迎えた台湾モスバーガーのマネジメントと今後の課題 ―日台経営トップインタビューからの考察― | |||||||
その他のタイトル | ||||||||
その他のタイトル | A Case Study of the Management and The Future Issue of Taiwan MOS Burger for a Quarter of a Century: Interview Research for the Taiwanese and Japanese Top Managers | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | jpn | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||
著者 |
西原, 博之
× 西原, 博之
|
|||||||
著者別名 | ||||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||||
識別子 | 5669 | |||||||
姓名 | NISHIHARA, H. | |||||||
内容記述 | ||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||
内容記述 | 共同研究:日本の「食」ビジネス 台湾における経営の現地化と海外展開の可能性 | |||||||
内容記述 | ||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||
内容記述 | JOINT RESEARCH: A Study of the Japanese Food Business in Taiwan: Management Localization and Their Possibility for Overseas Expansion | |||||||
書誌情報 |
明治学院大学産業経済研究所研究所年報 = The Bulletin of Institute for Research in Business and Economics Meiji Gakuin University 巻 33, p. 41-68, 発行日 2016-12-25 |
|||||||
ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
収録物識別子 | 0919-9845 | |||||||
書誌レコードID | ||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||
収録物識別子 | AN1002920X | |||||||
著者版フラグ | ||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | 明治学院大学産業経済研究所 | |||||||
資源タイプ | ||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||
内容記述 | Article |