WEKO3
アイテム
四半世紀を迎えた台湾モスバーガーのマネジメントと今後の課題 ―日台経営トップインタビューからの考察―
http://hdl.handle.net/10723/2966
http://hdl.handle.net/10723/29660b574b65-5f3a-462f-b714-752a06d73ea5
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
|---|---|---|
|
|
|
| Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2017-02-06 | |||||||
| タイトル | ||||||||
| タイトル | 四半世紀を迎えた台湾モスバーガーのマネジメントと今後の課題 ―日台経営トップインタビューからの考察― | |||||||
| その他のタイトル | ||||||||
| その他のタイトル | A Case Study of the Management and The Future Issue of Taiwan MOS Burger for a Quarter of a Century: Interview Research for the Taiwanese and Japanese Top Managers | |||||||
| 言語 | ||||||||
| 言語 | jpn | |||||||
| 資源タイプ | ||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||
| 著者 |
西原, 博之
× 西原, 博之
|
|||||||
| 著者別名 | ||||||||
| 識別子Scheme | WEKO | |||||||
| 識別子 | 5669 | |||||||
| 姓名 | NISHIHARA, H. | |||||||
| 内容記述 | ||||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||||
| 内容記述 | 共同研究:日本の「食」ビジネス 台湾における経営の現地化と海外展開の可能性 | |||||||
| 内容記述 | ||||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||||
| 内容記述 | JOINT RESEARCH: A Study of the Japanese Food Business in Taiwan: Management Localization and Their Possibility for Overseas Expansion | |||||||
| 書誌情報 |
明治学院大学産業経済研究所研究所年報 = The Bulletin of Institute for Research in Business and Economics Meiji Gakuin University 巻 33, p. 41-68, 発行日 2016-12-25 |
|||||||
| ISSN | ||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
| 収録物識別子 | 0919-9845 | |||||||
| 書誌レコードID | ||||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||||
| 収録物識別子 | AN1002920X | |||||||
| 著者版フラグ | ||||||||
| 出版タイプ | VoR | |||||||
| 出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||
| 出版者 | ||||||||
| 出版者 | 明治学院大学産業経済研究所 | |||||||
| 資源タイプ | ||||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||||
| 内容記述 | Article | |||||||